ARFIGO

Кои сме ние?

Астер 2002 е основана през 1993 година. Линцензирана е в изработка, ремонт  и търговия със злато и скъпоценни камъни. Водени сме от естественото желание на човек, за самоусъвършенстване в търсене на красотата в нас и около нас самите. Използвайки златото, като метал утвърдил се в хилядолетната история на земята – като непреходен запазващ своя неотразим блясък, златото като метал, чиято финансова стойност не ерозира.  Стъпвайки на този основен фундамент, ние претворяваме своите виждания, идеи и мечти в изящна златна бижутерия. Добрите качества на златото за леене и валцоване, неотразимият му блясък и възможността за постигане на различни нюанси на жълто, бяло, розово и червено, ние използваме за да създаваме с голяма любов, вещина и желание за Вас обици, пръстени, колиета и гривни. Създадената от нас златна бижутерия се отличава с изтънченост, индивидуалност, финес и завършеност. От самото основаване на фирмата се стараем идеите, които имаме да се реализират от самите нас. 

В тази връзка фирмата разполага със собствен модилиер, чрез който нашите идеи и виждания, могат да бъдат реализирани без чужда помощ. Стараем се съща така да бъдем в крак с времето за да постигаме максимална хармония между моделите които създаваме, естествените камъни които влагаме и най-новите тенденции в модните линии и производството на златна бижутерия. В желаението ни да сме по близо до Вас, ние създадохме сайта ARFIGO.  Чрез него се надяваме да постигнем по-добра комуникация и да достигнем до по-голям дял от Вас – нашите потребители. Чрез Вашите желания,  ще можем да повишим нашите предложения, умения и възможности. Да докажем, че може да ни вярвате и да ни се доверите, за да претворим вашите идеи в красиви златни бижута. 

За да можем също така, по-пълно да задоволим и отговорим на най-изтънчените вкусове. Ние от АРФИГО вярваме, че създавайки за Вас по този начин едно златно бижу, ще оставим във вашите сърца и  тези на вашите любими хора завинаги едни непреходни и незабравими златни моменти.